RSS News (новини)
RSS SoftVisia News   RSS SoftVisia IT News
RSS SoftVisia Articles   RSS SoftVisia Forums

Online Armor 7.0.0.1866

Описание

Това е актуалната версия на Online Armor - защитна стена с отлични HIPS способности. Firewall компонентът следи и филтрира мрежовия трафик, а HIPS компонентът следи за всякакви действия на процесите в самата операционна система: стартиране/принудително спиране на други процеси, зареждане на драйвери, запис на клипборда/натиснати клавиши, автоматично стартиращи се с Windows и Internet Explorer обекти и доста други.
Във версия 5 на продукта се премахва филтрирането на съдържание от Web shield компонента, но се добавя възможност потребителят да добави свои папки/файлове и ключове/стойности в регистратурата, които да бъдат защитавани.
Интерфейсът на програмата е значително променен спрямо предишните версии (4.5 и надолу), за да съвпада повече с останалите продукти на Emsi Software, но остава изчистен и приятен дори и за не толкова опитни потребители.
Предлага се в 3 варианта: безплатна, която е с някои орязани функции, пълна/платена и пълна с вграден антивирусен енджин, anti-malware компонент и скенер за рууткити.

Технически данни

Безплатен/Платен (Shareware), 39,95 USD/69,95 USD
Официална страница:
Поддържани ОС:
XP / Vista / 7 / 8
Промените можете да видите тук

Изтегляне (Download)Докладване за нередностиОбщо 3,997 изтегляния досега

Официален сървър:
SoftVisia сървър:
Размер:
10,2 MB
Приятели:
Powered by SoftVisia® 2006-2018, All Rights Reserved
Пишете ни
created by Corllete Lab © 2007