9.6 C
София

Видове бонуси в онлайн бетинга

Онлайн платформите трябва да се открояват на пазара и да се уверят, че ще привлека все повече и повече потребители. Как го правят? Бонуси, бонуси и още бонуси. Такива има и в betano. Ако сте нови в залаганията, броят и различните видове оферти, които ви се предлагат, могат да бъдат твърде много и да ви накарат да се чудите какво се случва. Ние ще ви дадем кратко ръководство за различните видове бонуси.

Конкурентност не е думата, когато става въпрос за количеството сайтове, които ви биват рекламирани, за да си осигурят регистрацията ви. Това важи за всички сайтове за онлайн хазарт, но особено за тези, фокусирани върху спортните залагания, където интересът продължава да расте.

Ще срещнете залагащи, които вече са решили с коя платформа ще се впуснат в приключението. Това може да се основава на репутацията на компанията, реклама, препоръка или други подобни и дори примамката от бонус е малко вероятно да повлияе. Повечето обаче остават отворени по отношение на това къде ще играят и така колкото повече бонуси предлага една компания, толкова по-добре. Ето най-често срещаните бонуси за спортни залагания, какво означават и как да ги играете.

Депозит бонус

Досега типичният тип бонус, печалбата ще съответства на първия ви депозит, до определен процент, от някъде между 10% и 200%. Например, промоция, която предлага 100% от първия ви депозит, ефективно ще удвои залога ви. Такава оферта обаче ще идва с условия, така че е важно да прочетете точните условия, преди да се ангажирате. Например, всички пари, спечелени на гърба на успешен залог, вероятно ще се нуждаят от „превъртане“ – изиграни определен брой пъти, за да намалите шанса да си тръгнете с някаква по-малка сума пари.

Все пак четенето на условията на офертата е от решаващо значение, за да избегнете разочарование. Все пак не всяка оферта си заслужава времето. Някои оферти са по-добри от други. Някои сделки ви дават повече пари и имат по-добри условия.

Без депозит бонус

Винаги е добре да имате възможност да изпробвате нови изживявания безплатно и този бонус прави точно това. Както подсказва името, този бонус не изисква депозит и ще ви бъдат дадени първоначални пари при завършване на регистрацията. Промоцията, която всъщност дава безплатни пари, е популярна, като се има предвид шансът, който имате да спечелите, без да рискувате собствени пари. Отново помислете за условията. Парите, спечелени от бонус без депозит, няма да отговарят на условията за теглене, докато не направите депозит в акаунта си. Това служи като възпиращ фактор за залагащите, които искат да злоупотребят с офертата и да си направят множество регистрации.

Безплатен залог

Безплатният залог обикновено съвпада с голямо спортно събитие или конкретна игра, която сайтът иска да популяризира. Офертите за връщане на пари и специалните оферти за връщане на парите също могат да попаднат под чадъра на безплатния залог. Отново подчертаваме необходимостта да разберете напълно какво ви дава офертата.

Бонус за презареждане

Докато онлайн бетинг сайтовете ще харчат както пари, така и време в преследване на нови потребители, необходимостта от задържане на съществуващите клиенти също е важна. Оттук и бонусът за презареждане. Залагащите могат да бъдат възнаградени за лоялност или сметката им да бъде допълнена, ако средствата им са на привършване– приятен начин да ободрите някого, съгласни ли сте? Естествено, колкото по-активни сте по отношение на залаганията, толкова по-голям е шансът да бъдете възнаградени. Компаниите добре осъзнават стойността на конкретни клиенти и ще се стремят да поддържат постоянното им участие.

Препоръчване на приятел

Много сайтове за онлайн хазарт предлагат програма за препоръчване на приятел. Всяка оферта е различна, но същността е, че сайтът ще ви даде бонус или друг стимул за всеки приятел, който си направи регистрация и който прави депозит и залог с реални пари.

Сподели

Времето днес

София
ясно небе
9.6 ° C
12.3 °
8.8 °
59 %
1kmh
0 %
чт
11 °
пт
14 °
сб
14 °
нд
14 °
пн
14 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук