RSS News (новини)
RSS SoftVisia News   RSS SoftVisia IT News
RSS SoftVisia Articles   RSS SoftVisia Forums

Реклама
SoftVisia.com е софтуерен портал с постоянно нарастваща популярност, който предоставя на потребителите си актуални и точни софтуерни новини за известни и качествени програми. За всяка една програма се предоставя кратко и качествено описание, информация за лиценза на програмата, официална страница, актуален изглед на програмата в действие и връзки за изтегляне на софтуера от официалната страница и български сървър. Заедно с това към портала е създаден форум, в който постоянно се публикуват статии на компютърна тематика, ревюта на програми, ръководства за работа с програми и операционни системи, преводи на програми.
Ние предоставяме възможност за рекламиране на други фирми на страниците на портала softvisia.com и прилежащия форум под формата на банери с определена големина. Банерите може да бъдат разположени в горната част на страницата на един ред, да се показват на всички страници на портала и форума и да бъдат с големина 468х60 пиксела.

Заглавна страница и всички подстраници:Форум, всички подфоруми и теми:


Цената за реклама се определя на базата на брой показвания на дадения рекламен банер и е 2 лева на 1000 импресии (показвания). Гарантираният минимален брой показвания на ден е 10 000 на заглавната страница и 10 000 във форума. При нужда може да бъде предоставена информация за посещенията от известни български системи за отчитане на тези статистики. Отстъпката за рекламни агенции е 30% от стойността на рекламата. Разполагаме с вътрешна система за управление на рекламни банери, чрез която всеки рекламодател може да следи статистиките на показване и натискане на банера, броя закупени импресии и оставащите такива, начална и крайна дата на рекламната кампания. При желание могат да бъдат публикувани еднакви банери на заглавната страница и във форумите.
Запазваме си правото да откажем поместването на рекламни банери, ако те съдържат нецензурни думи, изрази или изображения; банери, водещи към страници с нелегално съдържание или порнографски материали.


Лице за връзка: Александър Александров
Телефон: (+359) 898 60 61 12
alex (at) uchi (dot) bg

...или чрез формата ни за контакти - [линк]
Приятели:
Powered by SoftVisia® 2006-2018, All Rights Reserved
Пишете ни
created by Corllete Lab © 2007