Дигиталната трансформация в ерата на несигурността

Share

Уебинар Промяната или прекъсването често предизвикват безпокойство не само у хората, но и в бизнеса и със сигурност има много неща, с които да се сблъскаме през последните пет години.

Brexit, Covid, възходът на разпределената работа, въздействието на глобалните световни събития и икономическите предизвикателства – всички те могат да откъснат дори най-добрите планирани търговски стратегии.

Да можеш бързо да реагираш на шока от последните събития е задължително. Осигуряването на правилните технологии и бизнес модел, които могат да отговорят на всичко, което бъдещето кашля, е от жизненоважно значение. Но да бъдеш подготвен за всичко изисква комбинация от финансова гъвкавост, възползвайки се от възможностите за иновации и поддържане на степен на гъвкавост.

Присъединете се към Тим Филипс от Регистъра 4 Декември в 11 часа GMT/6am ET/3am PT за жив интерактивен Regcast със Савас Николаидес, Ейбрахам Барнс и Стивън Киог от Pure Storage. Те ще разкрият как са се справили с въздействието на реалния свят върху тяхната цифрова трансформация и ще ви поканят да направите същото.

Присъединете се към разговора и ни кажете как ще отговорите на днешните бизнес предизвикателства. Научете как добрите и лошите избори влияят на бизнес резултатите и проучете стойността на Storage като услуга като един от начините да подготвите и бизнеса си за бъдещето.

Регистрирайте се, за да се присъедините към нашата ‘Приказка за две трансформации‘ уебинар тук и ще ви изпратим напомняне, когато е време да влезете.

Спонсориран от Pure Storage.

Подобни статии

Не пропускайте