11.4 C
София

Здрава хватка на мултиоблака с HCI

Уебинар Управлението на ИТ разходите винаги е предизвикателство, понякога едно от онези притеснения от 4 сутринта, които карат инфраструктурните мениджъри да чакат зората.

Основно съображение е как центровете за данни да се поддържат ефективни, икономически ефективни и готови да доставят приложения и услуги, както и когато е необходимо. Има налични решения, включително мигриране към Nutanix HCI, което може незабавно да трансформира вашия ИТ пейзаж.

Присъединете се към този уебинар на 31 януари в 17:00 GMT/12:00 ET/9:00 PT, за да получите съвети как да определите правилния размер на вашата HCI инфраструктура още от първия ден. В края на краищата, ефективността в пространството и потреблението се равнява на по-рентабилна работа и може донякъде да елиминира сложността на затворената инфраструктура, нали?

Nutanix ще демонстрира как неговото HCI предложение може да опрости вашите ИТ операции и да намали разходите, като същевременно подобри сигурността и времето за работа. И това е само ден първи. Има и други предимства извън първоначалната миграция, както ще подчертаят експертите на Nutanix – как да поддържате здрав контрол върху хибридни многооблачни среди с видимост и контрол, стратегии за намаляване на разходите и скалируемост на ресурсите, например.

Можете да чуете повече за стратегията на Nutanix за отключване на най-добрите практики за ефективно управление на центъра за данни и контрол на разходите, като се регистрирате за нашия уебинар тук .

Спонсорирано от Nutanix.

Сподели

Времето днес

София
предимно облачно
11.4 ° C
11.8 °
10.8 °
57 %
3.1kmh
75 %
пн
12 °
вт
15 °
ср
15 °
чт
14 °
пт
11 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук