Изграждане на свързаност с нулево доверие в мрежи

Share

Уебинар В историята на дистанционната работа ИТ компаниите винаги са били пред играта. Но след пандемията на Covid броят на служителите, работещи от вкъщи, рязко се увеличи.

Тази внезапна, рязка ескалация беше предимно непланирана и остави някои корпоративни ИТ инфраструктури прекомерно разширени и изложени на риск от пробиви в сигурността. Със сигурност е ясно за мнозина в бизнеса, че отдалечените работници могат да представляват по-голям риск за сигурността от тези, които работят на място. Поемането на тези нови предизвикателства пред сигурността е трудна задача за екипите за мрежови операции, но е много по-лесно, когато имат достатъчна видимост за свързаните потребители, приложения и устройства, за да знаят точно къде се крият уязвимостите.

Точно там Zscaler вярва, че може да помогне. Присъединете се към най-новия уебинар на Register на 16 януари в 18:00 GMT/13:00 ET/10:00 сутринта PT и чуйте експертните лектори на компанията Krishnan Badrinarayanan и Harsha Nagaraju да обясняват как да наложите защитен достъп до приложения чрез свързване на отдалечени потребители и потребители в офиса директно към всяко приложение, като същевременно елиминирате трафика backhaul и намаляване на латентността.

Кришнан и Харша ще обмислят най-добрия начин за откриване и коригиране на проблеми, които влияят на изживяването на крайния потребител и производителността на служителите с видимост от край до край в мрежи, устройства и приложения, и ще обмислят как вашата организация може да увеличи оперативната ефективност и да намали разходите чрез замяна на наследените VPN мрежи, защитни стени и инструменти за наблюдение с консолидирано естествено в облак решение.

Регистрирайте се за нашия уебинар „ Постигане на свързаност с нулево доверие без компромис с цифровото изживяване “ тук и ние ще ви изпратим напомняне, когато дойде време за гледане.

Спонсориран от Zscaler.

Подобни статии

Не пропускайте