Илон е собственикът на пекарната, който се кълне на улицата, че критиците на Йелп го отменят

Share

Чайник Досега Илон Мъск трябва да се използва за маневри с висок риск. Ако това не е SpaceX кацане на ракети за многократна употреба или докинг пилотирани капсули в орбита, това е Teslas удря пътя под контрола на AI.

И все пак тази седмица той опита един конкретен гамбит – не сме сигурни как ще се възстанови: казва на рекламодателите си в Twitter отидете сами f**k по време на неудобно интервю.

Милиардерът магнат беше ядосан, че Apple, IBM, Comcast и други са изтеглили рекламите си от Twitter, известен още като X, и твърдят, че този бойкот може да убие социалната мрежа.

Като журно, които следват тези големи имена в технологиите и знаят много добре какво е като да навигираш в интернет моретата с рекламни долари като вятъра в платната ни, събрахме се, за да анализираме ситуацията и перспективите на Мъск.

Можете да повторите нашия чат за всичко под – или да слушате чрез любимия си дистрибутор на подкаст, когато е наличен: RSS и MP3, іApple, іAmazon, іУлавям, и Google.

На днешното 16-минутно шоу имаме, по посока на часовниковата стрелка от горе вляво в миниатюрата, лешоядите Томас Клабърн, Брандън Виляроло, Крис Уилямс и домакин Иън Томсън.

Този епизод е продуциран и редактиран от Никол Хемсот Пикет. Можете да намерите предишните чайници точно тук. ®

Подобни статии

Не пропускайте