9.6 C
София

Картиране на пътуването до HCI

Уебинар Дългосрочното мислене, ясно фокусираната стратегия и способността за вземане на правилни решения обикновено са задължителни в ИТ индустрията, характеризираща се с бързо развиващи се технологии и инфраструктура.

Но през цялото време всяка иновация трябва да бъде балансирана спрямо бизнес риска, сигурността, устойчивостта и ефективността на разходите.

Можете да разберете как да постигнете някои от тези цели, като се присъедините към нас в нашия уебинар на 18 януари в 17:00 GMT/12:00 ET/9:00 PT , където Nutanix ще ви обясни как може да ви помогне да използвате технологиите за оптимизиране на разпределението на ресурсите в on-prem, edge и публични облаци, като същевременно отключвате потенциала си за бъдещ растеж.

Компанията ще говори за всичко, свързано с TCO, ROI и миграционни услуги и ще разкрие експертния си опит в стратегическото инфраструктурно планиране. Ключът към трансформиращото предложение е Nutanix Hyperconverged Infrastructure (HCI), която вече е внедрена от много организации, желаещи да избегнат привързването към доставчика и да въведат по-голяма степен на гъвкавост в тяхната ИТ среда.

Регистрирайте се тук, за да гледате този уебинар – „ Стратегическо планиране на ИТ инфраструктура за 2024 г.: Разкриване на доказани стратегии за успех “ – и ние ще ви изпратим напомняне, когато е време да влезете и да научите.

Спонсорирано от Nutanix.

Сподели

Времето днес

София
ясно небе
9.6 ° C
12.3 °
8.8 °
59 %
1kmh
0 %
чт
11 °
пт
14 °
сб
14 °
нд
14 °
пн
14 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук