Навигация в ESG – екологично, социално и корпоративно управление

Share

Уебинар Всички знаем за несигурните глобални икономически перспективи. Тя оставя много организации от публичния и частния сектор в трудно положение с трудни решения.

Бизнесът е подложен на натиск да демонстрира измерима стойност чрез иновации и подобрения във всяка област на своята дейност, като това включва например Стратегия за околната среда, социалната сфера и управлението (ESG).

Неотдавнашно проучване, публикувано от Virgin Media O2 Business, показва колко важно е да се предприемат действия по ESG за клиентите. Само 12 процента от потребителите смятат, че компаниите предприемат значителни действия по социални и екологични въпроси, докато 88 процента от организациите в Обединеното кралство смятат, че техните цели на ESG съответстват на очакванията на клиентите. Това показва огромно несъответствие. Освен това, 1 от 4 компании изобщо нямат ESG стратегия.

Присъединете се към Тим Филипс от Регистъра 5 Декември в 11 часа GMT/6am ET/3am PВ разговор с Дана Хайдан, директор Корпоративни въпроси и устойчивост, Virgin Media O2 и Дарио Талмезио, директор, Стратегия и Регламент за доставчиците на услуги, Omdia. Заедно те ще предложат съвети за това как компании като вашата могат да намерят перфектния баланс между това да правят добро и да се справят добре, като продължават да проучват как да отговорят на предизвикателството за измерване, да доставят социална стойност, и да се справи с проблема с електронните отпадъци.

Намаляването, да не говорим, на въглеродния отпечатък може да бъде предизвикателство и всички ние трябва да работим за удовлетворяване на очакванията на служителите и клиентите за социалните и управленските ангажименти, въпреки външния икономически климат.

Регистрирайте се, за да гледате нашите ‘ЕСГ и икономическата несигурност: Балансиращ акт‘ уебинар тук и ще ви изпратим напомняне, когато е време да влезете.

Спонсориран от Virgin Media 02 Бизнес.

Подобни статии

Не пропускайте