Намиране на устойчиви стратегии, които работят

Share

Уебинар Икономическият пейзаж, който обитаваме в наши дни, е трудно място. И натискът е да се покаже повече от всякога измерима стойност чрез подобряване във всяка област на вашия бизнес или организация.

Това може да включва стратегия за опазване на околната среда, Социална политика и управление (ESG). Virgin Media O2 Business наскоро проведе проучване, което разкри, че само 12 процента от потребителите смятат, че компаниите предприемат значителни действия по социални и екологични въпроси, докато 88 процента от организациите в Обединеното кралство смятат, че техните цели на ESG съответстват на очакванията на клиентите. Това предполага огромно несъответствие – че 1 от 4 компании изобщо нямат ESG стратегия.

Но не е лесно да се отговори на предизвикателствата за намаляване, да не говорим за измерване на въглеродния отпечатък. И всички ние трябва да се стремим да отговорим на очакванията на служителите и клиентите за социалните и управленските ангажименти, въпреки икономическия климат.

Присъединете се към Тим Филипс от Регистъра 5 Декември в 11 часа GMT/6am ET/3am PT за по-задълбочена дискусия с Дана Хайдан, директор Корпоративни въпроси и устойчивост, Virgin Media O2 и Дарио Талмезио, директор, Стратегия и Регламент за доставчиците на услуги, Омдия. Те ще предложат съвети за това как компании като вашата могат да намерят перфектния баланс между това да правят добро и да се справят добре, и да проучат как да отговорят на предизвикателството за измерване, да доставят социална стойност, и да се справи с проблема с електронните отпадъци.

Регистрирайте се тук, за да гледате нашите ЕСГ и икономическата несигурност: Балансиращ акт уебинар тук и ще ви изпратим напомняне, когато е време да влезете.

Спонсориран от Virgin Media 02 Бизнес.

Подобни статии

Не пропускайте