Платформа за сигурно мащабиране на операции на ръба

Share

Поръчаните иновации на ръба се случват със скоростта на светлината. Накъдето и да се обърнете, организациите се стремят да изместят своя център на гравитация за обработка на данни от централни местоположения като главни офиси и центрове за данни към външните граници на операцията – към производствени цехове, болнични отделения, паркове от камиони и интелигентни градове.

Стремежът е към внедряване на ИТ, който може да поддържа този ход. Около 41 процента от лицата, вземащи решения в областта на ИТ, казват, че преимуществото вече е централно за техните стратегии, според констатациите, публикувани от Dell Technologies.

Но това не означава, че всичко е гладко. Много старши ИТ специалисти се борят със сложността, свързана с внедряването на надеждни крайни решения, които са надеждни, сигурни, мащабируеми и подходящи за целта.

Това, което също ги държи будни през нощта, е мисълта, че техните съперници може да им отнемат преднина в събирането на данни на ръба, което може да им даде конкурентно предимство. Около 61 процента от анкетираните от Dell са обзети от този страх.

Платформата NativeEdge на Dell е създадена с оглед на тези предизвикателства и компанията създаде удобен уебинар, за да покаже как може да премахне тази сложност и да позволи на организациите да работят на ръба с по-голяма увереност.

Включващ проницателен коментар от Филип Бърт, старши директор, продуктов мениджмънт и Алисън Биърс, директор, маркетинг на периферни решения в Dell Technologies, уебинарът очертава как компаниите могат да се справят с крайния натиск около скоростта, мащаба и сигурността.

Той не само обяснява как могат да абстрахират сложността на границите, но им показва как да извлекат стойност от данните на границите. Той също така се справя с главоболието на периферната сигурност. Ако изместите центъра на тежестта на една организация от нейния добре защитен център, тогава сигурността незабавно е точка на натиск.

Dell NativeEdge е проектиран като силна и надеждна платформа за справяне с крайни предизвикателства. Този уебинар предлага кратко резюме на това, което може да прави, от оркестриране на приложения до управление на инфраструктура. И включва страхотно казус за доставка на сладолед, за да помогне за закрепването на всички тези идеи в реалния свят. Edge Tech никога не е бил по-сладък на вкус.

Можете да разберете повече в това видео:

Видео в Youtube

По поръчка на Dell.

Подобни статии

Не пропускайте