Ресурсен наръчник за цифрова трансформация

Share

Спонсорирана публикация Програмите за цифрова трансформация позволяват на глобалните предприятия да променят и подобрят из основи бизнес процесите и да разкрият нови възможности. Правилно изпълнени, те могат да доведат до драстично подобряване на оперативната ефективност и увеличаване на приходите. Нещо повече, инерцията, която стои зад тях, се увеличава бързо.

Затова, за да помогне на предприятията да решат най-трудните предизвикателства, свързани с тези сложни внедрявания, Google си партнира със създаването на Acclerate Your Digital Transformation– нов набор от първокласни ресурси, предназначени да предоставят практически съвети и информация.

Мащабът на тази възможност е почти зашеметяващ: в доклада на Grand View Research “ Размер, дял и тенденции на пазара на цифровата трансформация“ се посочва, че общите разходи за програми за цифрова трансформация през 2023 г. ще бъдат повече от внушителните 880,28 милиарда долара. Но, пресявайки технологичните руни, авторите на доклада прогнозират, че тези разходи ще нараснат до 4 617,78 млрд. долара през 2030 г. Това е огромен годишен ръст на разходите от 26,7 % от 2023 до 2030 г.

Ясно е, че за цифровата трансформация се хвърлят огромни суми пари. Но дори и при това положение успешните стратегии изискват сложна комбинация от взаимосвързани технологии, включително – на първо място – облак (публичен, частен, хибриден), изкуствен интелект (AI), киберсигурност, бизнес анализ (BI) и анализ на големи обеми данни.

Сътрудничеството с Google има за цел да се справи с тази сложност и да предостави практическа помощ за ускоряване на инициативите за цифрова трансформация. То включва белия лист на Google Cloud “ 6 интелигентни избора, които ще повлияят на вашата стратегия за модерни облачни приложения „, който се впуска в ключовите предизвикателства, пред които са изправени ИТ лидерите, и предлага насоки за тяхното решаване.

Това електронно ръководство показва как да създадете съвременни стратегии за мултиоблачни приложения, които умножават растежа, като използвате технологиите, с които вече разполагате, без да намалявате разходите или да правите компромиси със сигурността. Google също така подробно описва трите действия, които ИТ лидерите на предприятията могат да предприемат, за да подобрят сигурността на веригата за доставки на софтуер и така да затворят един от най-опасните източници на кибератаки, които понастоящем заплашват предприятията.

Допълнителен актив е най-новата версия на доклада DORA, който се изготвя през последните осем години с участието на 33 000 технологични професионалисти от цял свят, Проучването, което включва специален фокус върху сигурността, предлага съвети за DevOps практики, които стимулират успешното доставяне на софтуер и повишават оперативната ефективност.

Независимо дали вашето предприятие тепърва тръгва по пътя на цифровата трансформация, или вече е на път, първокласните ресурси, публикувани в партньорство с Google, съдържат всичко необходимо, за да се ориентирате по пътя към успеха.

Спонсорирано от Google.

Подобни статии

Не пропускайте