Елон Мъск казва, че X отново ще покаже заглавия на платформата

Share

Елон Мъск заяви, че X, бившият Twitter, ще започне отново да показва заглавия в картите за предварителен преглед с URL адреси в платформата, след като премахна заглавията миналия месец.

В публикация в X Мъск заяви, че в предстояща актуализация компанията ще наложи заглавието в горната част на изображението на картата с URL. Той не споменава конкретни срокове за внедряване, нито дава пример как може да изглежда картата.

През август главният изпълнителен директор на Tesla заяви, че X планира да спре да показва заглавия с URL адреси в предварителните изгледи за „подобряване на естетиката „. Компанията спря да показва заглавия през октомври след това съобщение.

Поради тази промяна потребителите трябваше да кликнат или да докоснат картата с URL, за да разберат действително заглавието или да прочетат заглавието. За да заобиколят тази промяна, издателите започнаха да пишат свои собствени заглавия върху изображения и да публикуват връзката отделно или да включват заглавието в изображението на генерираната карта за предварителен преглед.

Тази промяна може да улесни публикациите и да не работи на потребителски формати, но това зависи изцяло от оформлението на новата карта.

X имаше бурни няколко седмици, тъй като големи рекламодатели, включително Apple, Disney и Comcast, спряха разходите си след одобрението на антисемитските забележки на Мъск. Във вторник компанията 11:11 Media на Парис Хилтън оттегли партньорството си с компанията за социални медии само няколко седмици след подписването му.

По-рано тази седмица Мъск заведе дело срещу Media Matters заради твърдения за клевета. Това беше в отговор на статия на новинарската организация, в която се твърди, че реклами на марки като IBM и Apple се появяват до съдържание, насаждащо омраза.

Подобни статии

Не пропускайте