Нищо е премахнало бета версията на Nothing Chats от Play Store поради това

Share

Главният изпълнителен директор на базираната в Лондон технологична компания Nothing Карл Пей наскоро обяви Nothing Chats, която според компанията е „решение на едно от най-големите разочарования между потребителите на Android и iOS“.

С обявяването на това приложение то стана достъпно за потребителите на Phone(2) в САЩ, Канада, Обединеното кралство и ЕС. Сега в тази връзка е получена нова актуализация от компанията.

Според Нищо те са премахнали бета версията на Nothing Chats от Play Store. Компанията обяви, че ще отложи пускането „до второ нареждане, за да работи със Sunbird за отстраняване на няколко грешки“. От Нищо се извиниха за забавянето. Освен пускането на приложението Карл Пей също така поиска от Тим Кук да обмисли приемането на RCS за сигурност и оперативна съвместимост.

Ден след това говорител на Apple направи изявление пред 9to5Mac, в което се казва, че ще бъде добавена поддръжка за RCS Universal Profile. Нищо, че споделяйки доклада на X написа „Изглежда, че са получили съобщението“.




Читатели като вас помагат за поддържането на The Tech Outlook. Когато направите покупка, използвайки връзки на нашия сайт, може да получим партньорска комисиона. Не можем да гарантираме, че показаната информация за продукта е 100% точна, и ви съветваме да проверите списъка на продукта на оригиналния уебсайт на производителя. Thetechoutlook не носи отговорност за промени в цените, извършвани от търговците на дребно. Отстъпката или сделката, посочена в този артикул, е била налична към момента на писане на статията и може да подлежи на времеви ограничения и/или ограничена наличност на бройки. Amazon и логото на Amazon са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейни филиали .

Подобни статии

Не пропускайте