Новият курс на Logiscool за разработка на игри вече е достъпен по целия свят през платформата EtonX

Share

Глобалната образователна платформа и верига от школи по програмиране и дигитално образование Logiscool обяви новия си онлайн курс по разработка на игри – Coding Games with Python (Разработка на игри с Пайтън“). С него компанията продължава да разширява своето присъствие в сегмента на образованието, предлагайки иновативни форми на обучение, достъпни за още повече млади (и не само) хора.

Новото онлайн обучение се реализира в партньорство с платформата EtonX, известна с висококачествения си достъп до онлайн образованието. Това прави възможно юношите от всяка точка на света да се включат в курса и да развиват своите умения, без значение къде се намират.

Новият курс е структуриран така, че да отговаря на нуждите и интересите на различни възрастови групи. В него се залага на използването на иновативни инструменти и интерактивни методи на преподаване, дава се възможност на младите хора да създават свои собствени видеоигри, да учат принципите на гейм дизайна и да получат основни познания по програмиране. Подходящ е както за начинаещи, така и за юноши с познания в областта.

„Coding Games with Python не е просто обучение по програмиране. В края на курса обучаващите се ще видят как този език помага в различни области като видеоигри, анализ на данни, изкуствен интелект и дори здравеопазване. Освен това, ако откриете, че децата ви обичат да програмират, те могат да се включат в още курсове на Logiscool за напреднали, за да повишат нивото на уменията си“ – споделя Ива Янкова, съосновател на Logiscool България.

Новият курс залага на опита, на доказаната методология на Logiscool и на гъвкавостта на EtonX, за да гарантира лесен достъп до висококачествено обучение. Независимо дали юношите искат да се подготвят за бъдеща кариера в технологиите или просто да развият своите дигитални умения, този, както и други курсове на Logiscool, могат да помогнат. В добавка, те са забавни и предизвикателни.

Logiscool е иновативна образователна организация, създадена през 2014 г. с мисията да подготвя младите поколения за дигиталното бъдеще. С над 170 школи в 35 държави и повече от 185 000 школници, преминали през курсовете им, Logiscool е лидер в обучението по програмиране и дигитални умения. Те предлагат разнообразни курсове и програми, които обхващат теми като разработка на игри, уеб дизайн, роботика и други. Основната цел на Logiscool е да направи ученето забавно и увлекателно, като по този начин стимулира креативността и логическото мислене на младите хора.

Подобни статии

Не пропускайте