Персонализиран подход към GenAI

Share

Уебинар Един добър начин за иницииране на генериращ AI (GenAI) без огромна инвестиция в хардуер или дълго чакане за доставка може да бъде използването на Retrieval Augmented Generation (RAG).

RAG може да ви позволи да стартирате готов модел на голям език (LLM), хостван в публичния облак, но използвайки вашите собствени данни, които се съхраняват сигурно във вашите собствени бази данни. Може да се внедри на място, създавайки персонализиран, точен отговор за вашите собствени уникални изисквания. Това не само помага да се избегне внедряването на GenAI в облака с всички присъщи рискове за сигурността на данните, които произтичат от това, но също така означава, че проектите могат да бъдат изградени и внедрени за дни, а не за месеци.

Можете да научите повече, като се присъедините към Тим Филипс от Register в разговор с Дейвид О’Дел от Dell (няма роднинска връзка) на 13 декември 17:00 GMT/12:00 ET/9am PT . Заедно те ще обяснят как RAG може да ви помогне да започнете с GenAI и точно къде може да отведе бизнеса ви. Ще научите как да разкривате и демонтирате блокерите, които ви пречат да се възползвате от GenAI, и ще получите съвети за лесно внедряване и полезната роля, която може да играе при разработването и внедряването на AI.

Регистрирайте се, за да гледате нашия уебинар – Време е за RAG – тук и ние ще ви изпратим напомняне, когато е време да влезете.

Спонсориран от Dell.

Подобни статии

Не пропускайте