Приложението CMF Watch получава нова актуализация на софтуера: Няколко оптимизации и други

Share

Нищо, че пусна първия си смарт часовник преди два месеца и се фокусира върху подобряването на устройството и съответното му приложение за смартфон, марката вече пусна софтуерни актуализации преди това, както за смарт часовника, така и за приложението за смартфон.

Сега се разпространява нова софтуерна актуализация за приложението CMF Watch с няколко оптимизации, добавени функции и подобрение. Вижте го по-долу.

Приложение CMF Watch – актуализация на софтуера

Тази актуализация на софтуера на приложението CMF Watch ще актуализира приложението до софтуерни версии V2.2.13 и 2.2.13 съответно за устройства с Android и iOS. В актуализацията ще бъде добавена връзка към често задавани въпроси и показването на зоната на сърдечния ритъм вече ще се поддържа за всички спортни режими.

Що се отнася до оптимизациите, синхронизирането на времето е оптимизирано и са внесени оптимизации в точността на GPS позиционирането. Оптимизирано е и показването на статистиката за съня, както и е подобрено потребителското изживяване за някои от интерфейсите.

Съвсем наскоро Nothing пусна актуализация и за своето устройство за смарт часовници с версия на софтуера – V11.0.0.45. Актуализацията донесе поддръжка за повече езици като чешки, румънски, български и полски. Част от актуализацията бяха и няколко подобрения, като се подобри синхронизирането на времето и се подобри дисплеят за контрол на силата на звука на музиката в телефона. По-бързото дистанционно управление на камерата на телефона и общите подобрения на взаимодействията и визуалния дизайн също бяха част от актуализацията.

Как да актуализирате?

За да актуализират приложението CMF Watch, потребителите на Android могат да посетят Play Store, а потребителите на iOS могат да посетят App Store и директно да актуализират приложението от страницата на приложението CMF Watch.

Подобни статии

Не пропускайте