Ускоряване на доставката на софтуер, като същевременно се следи отблизо

Share

Уебинар Изглежда, че всичко се случва поне два пъти по-бързо от преди в наши дни, което често оставя на организациите малко време да обмислят как да подобрят своите съществуващи системи.

Живеем в свят на нарастващ натиск, често свързан с регулиране, разходи и сигурност. Но си представете, че не се налага да се притеснявате как доставяте своя софтуер. Да се чувствате толкова уверени, че страхът от пробив в сигурността или системен проблем не е нищо повече от далечен спомен.

Присъединете се към Тим Филипс от Register на 14 декември в 11 сутринта GMT/6 минути ET/3 сутринта Тихоокеанско време, за да чуете как надграждането и рационализирането на вашия подход към доставката на софтуер може да ви помогне да осигурите това спокойствие. Тим и Мартин Рейнолдс от експертите по доставка на софтуер Harness ще ви преведат през механизмите за това как да изграждате бързо и да доставяте често, като същевременно надграждате качеството на внедряването на вашия софтуер.

Ще научите за предизвикателствата на доставката на софтуер и препятствията, които обикновено блокират новаторската и положителна промяна. Тим и Мартин ще продължат да предлагат съвети за това как да циментирате качеството, ефективността и управлението във вашия софтуер и как да направите необходимите промени, без да забавяте доставката.

Регистрирайте се, за да получите достъп до нашия уебинар „Повишена скорост с по-добър контрол“ тук и ние ще ви изпратим напомняне, когато дойде време за гледане.

Спонсориран от Harness.

Подобни статии

Не пропускайте