22 C
София

OnePlus AI Music Studio: Създайте своя шедьовър и се превърнете в артиста, който сте си представяли

OnePlus вече представи платформа за създаване на музика, базирана на изкуствен интелект, която предлага достъп на всеки, който се интересува от музика и иска да създава музика. С помощта на ИИ потребителите ще могат да създават текстове на песни, да добавят бийтове към тях и да създават своите шедьоври.

Ето и повече за нея

Представено музикално студио OnePlus AI

Водещият китайски производител на потребителска електроника, OnePlus, започна да дразни със своя музикален създател/услуга, базирана на изкуствен интелект, преди няколко дни, но първоначално предположенията бяха свързани с предстоящо устройство с високоговорител, което марката може би планира да представи. Едва по-късно, чрез споделената в общността на OnePlus тема, беше внесена необходимата яснота по въпроса и се разбра, че това, което е било дразнено, не е говорител, а музикално студио с изкуствен интелект на OnePlus.

С помощта на най-съвременна технология OnePlus AI Music Studio позволява на потребителите да изберат определен от тях жанр, да създадат текст и да добавят бийтове, както и музикално видео, за да създадат уникална композиция. Потребителите могат да се регистрират за платформата на aimusicstudio.oneplus.in (или на aimusicstudio.oneplus.com, ако не са индийски потребители) и могат да се регистрират безплатно.

Вижте процеса стъпка по стъпка за създаване на музика по-долу

Както беше споменато, посетете aimusicstudio.oneplus.in или aimusicstudio.oneplus.com и се регистрирайте безплатно. Конфигурирайте песен и след това задайте уникален текст. Генерирайте я и я публикувайте.

За да добавим, OnePlus провежда и конкурс с награди, които могат да се използват като купони за продукти. Потребителите могат да изпратят произволен брой записи и единственото, което трябва да направят, е да публикуват творенията си в социалните мрежи с хаштаг – #oneplusaimusicstudio. Крайният срок за подаване на предложенията е 17:00 ч. (IST) на 17 декември 2023 г. Ще бъдат избрани 100-те най-добри заявки от Индия, Северна Америка и Европа.

Трябва също така да се има предвид, че с участието си в конкурса кандидатите предоставят на организаторите пълното право да показват, възпроизвеждат и разпространяват записите за промоционални или други нетърговски цели. Нарушаването на законите за авторските права, включването на обидно или неподходящо съдържание и неспазването на насоките ще доведе до дисквалификация на потребителите от конкурса.

Времето днес

София
предимно облачно
22 ° C
22.9 °
20 °
73 %
1.5kmh
74 %
пт
33 °
сб
34 °
нд
34 °
пн
32 °
вт
27 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук