16.8 C
София

Whatsapp въвежда проверка на електронната поща за потребителите на iPhone, за да приложи още едно ниво на сигурност към акаунтите на потребителите

Whatsapp – едно приложение за социални медии, което се използва широко сред потребителите по целия свят и позволява на хората да останат свързани с приятелите и семейството си с помощта на различни функции като гласови съобщения, видеосъобщения, стикери, изпращане на изображения, видеоклипове и много други. Освен това едно от нещата, за които компанията винаги се е грижила, са функциите за сигурност на Whatsapp за защита на данните и профила на потребителите.

Независимо дали става въпрос за криптирани чатове от край до край, поверителност на статуса, двустепенна проверка или блокиране на непознати гласови повиквания, WhatsApp винаги се опитва да осигури пълна безопасност на данните на потребителите. Неотдавна беше съобщено, че някои бета потребители на WhatsApp са били подканени да верифицират акаунтите си, използвайки личните си имейли, и компанията планира скоро да въведе тази функция за всички свои потребители. WhatsApp вече започна да въвежда функцията за проверка на електронна поща за потребителите на iOS.

По-рано от потребителите се искаше само телефонен номер за процеса на верификация, но сега потребителите ще могат да верифицират акаунта си както с телефонен номер, така и с имейл. Освен това WhatsApp не заменя телефонните номера с имейл адреси, а е само допълнителна функция за сигурност.

Как да верифицирате имейл в WhatsApp?

  • Включете Настройки в WhatsApp
  • Кликнете върху Акаунт
  • Кликнете върху имейл адреса
  • След това въведете своя E-mail адрес
  • Въведете 6-цифрения OTP, получен на имейл адреса
Читатели като вас помагат за поддържането на The Tech Outlook. Когато направите покупка, използвайки връзки на нашия сайт, може да получим партньорска комисиона. Не можем да гарантираме, че показаната информация за продукта е 100% точна, и ви съветваме да проверите списъка на продукта на оригиналния уебсайт на производителя. Thetechoutlook не носи отговорност за промени в цените, извършвани от търговците на дребно. Отстъпката или сделката, споменати в този артикул, са били налични към момента на писане на статията и може да подлежат на времеви ограничения и/или ограничена наличност на бройки. Amazon и логото на Amazon са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейни филиали .

Времето днес

София
предимно ясно
16.8 ° C
16.8 °
16.8 °
59 %
3.6kmh
16 %
пт
17 °
сб
25 °
нд
29 °
пн
29 °
вт
29 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук