16.8 C
София

Новият инструмент за създаване на персонализиран изкуствен интелект във всяка фирма ще бъде представен на изложението Wine&Spirits Show 2024 в София

Как можем да създадем персонализиран изкуствен интелект във всяка фирма, ще разберат гостите на тазгодишното изложение Wine&Spirits Show 2024, което ще се проведе от 13 до 16 февруари в Интер Експо Център, гр. София. Това ще стане на лекцията “Изкуствен интелект в ERP системата ви – запознайте се с вашия нов AI колега”, която ще изнесе пред аудиторията на форума Иван Аржентински, основател на фирма ERP.BG. Той ще представи разработения от компанията инструмент, с който всеки бизнес може да си създаде собствен изкуствен интелект.

Лекцията ще се проведе от 14:00 ч., в семинарната зала в Зала 3 на изложението. В рамките на събитието Иван Аржентински ще направи демонстрация на живо на AI модула в платформата. Пред присъстващите в залата той ще демонстрира как изкуственият интелект може да бъде интегриран директно в ERP системата на една компания.

Презентацията ще разкрие предимствата от създаването на собствен изкуствен интелект за фирмите, независимо от тяхната дейност, структура и размер, с акцент върху това, което прави AI полезен в реална работна среда. Ще бъдат представени ценни възможности за обучение, работа в екип, взаимоотношения с клиентите и постигане на оптимизации, които предоставя комбинацията от изкуствен интелект и ERP система.

На щанда на ERP.BG (Зала 1, щанд номер D4) посетителите ще могат да се запознаят и с новостите в софтуера за управление на винарски изби, базиран на ERP системата ERP.net, както и с новата гъвкава и лесна за употреба CRM система Express CRM.

Повече информация за събитието има тук.

Сподели

Времето днес

София
предимно ясно
16.8 ° C
18.5 °
14.8 °
59 %
6.2kmh
20 %
сб
19 °
нд
20 °
пн
18 °
вт
18 °
ср
17 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук