Платформата Creatio CRM вече е локализирана на български език, благодарение на Sirma InsurTech

Share

Популярната платформа Creatio CRM вече е напълно достъпна на български език. Това стана възможно благодарение на усилената работа на екипа на компанията Sirma InsurTech, част от Сирма Груп Холдинг. Тя е първият официален партньор на Creatio за България от 2020 г. и е ангажирана с развитието на бизнеса и разпространението на платформата в региона.

През 2022 г. Sirma InsurTech успешно разработи и представи на пазара Sirma InSuite – цялостно решение за застрахователни компании, базирано на платформата Creatio CRM. То е предназначено да управлява целия жизнен цикъл на една застрахователна полица – от оферта и оценка на риска, до издаване на полица, уреждане на претенции и плащания. Този иновативен продукт предлага на застрахователните коомпании гъвкавост, мащабируемост и способност за бърза адаптация към пазарните промени, помагайки им в значителна степен да подобрят обслужването на техните клиенти, както и да стимулират нови продажби.

В съответствие с дългогодишния ангажимент на Sirma InsurTech за развитие на екосистемата на Creatio в България, компанията вече предостави пълен превод на платформата Creatio CRM на български език. Тази локализирана версия ще бъде от полза за клиентите в България и ще улесни бизнеса у нас да използва пълния потенциал на платформата.

„Убедени сме, че наличието на български превод на продукта ще ускори още повече разпространението на Creatio в България, давайки възможност на местния бизнес да постигне нови нива на ефективност и удовлетвореност на клиентите“ – заяви Юлиан Маслянков, Вицепрезидент “Застрахователен бизнес” в Сирма Груп Холдинг и Изпълнителен директор на Sirma InsurTech.

Подобни статии

Не пропускайте