14.8 C
София

Резултат Масови Спестявания На Тези Топ 5 Робот Вакуум от Dreame (Секретна Оферта на H12 Pro!)

Dreame предлага до $450 в незабавни отстъпки за своите прахосмукачки за роботи по време на тази седмица на Черния петък. Когато пазарувате за продажби по време на Черния петък, може да бъде преобладаващо и объркващо да изберете продукта, който не е просто популярен и има страхотни потребителски отзиви, но всъщност е от значение за вашите собствени изисквания. Само защото вакуумът на роботите е известен в социалните медии, не означава, че той ще бъде идеален за вашата къща.

Dreame винаги се е уверявала ясно да покаже какъв продукт отговаря на какъв тип семейство, за да се увери, че продуктите му получават перфектните си домове. През този празничен сезон компанията намалява цените на топ 5 на най-популярните си интелигентни прахосмукачки. Невероятни цени със сигурност, но нека се уверим, че избирате правилния продукт за себе си!

Ще говорим първо за цената, защото L20 Ultra е легитимна единствената интелигентна прахосмукачка, от която някога ще се нуждаете, и това очевидно идва на стръмна цена. Търговия на дребно в $1,499.99, 20 Ultra пое автоматизираната почистваща индустрия от буря и с право. Сега екипът го предлага за $1,049.99. Но за да направите сделката още по-сладка, използвайте код wccfbf5off за да получите допълнителна отстъпка, като общата цена се понижи до само $974.99 по време на седмицата на Черния петък.

Ако цената не е болезнена точка за вас и искате най-доброто от най-доброто, тогава L20 Ultra е с ръце надолу перфектната прахосмукачка за вас. Наричан е най-добрият вакуум за всички видове подове, включително дървени, облицовани с плочки и килими.

dreame smart vacuum deal

Предлагайки невероятно цялостно почистване, L20 Ultra също изисква малко или никакви усилия от вас. Вероятно най-модерният модел на пазара, DreameBot L20 Ultra е оборудван с напълно автоматична базова станция, 7000Pa мощност на чудовище засмукване, 350ml торба за прах и 450ml капацитет на чиста вода, и дори вграден дозатор за сапун. Предлагайки 75-дневно почистване без ръце, L20 Ultra прави това, което всеки друг самоподдържащ се робот от висок клас прави, но след това отива няколко стъпки отвъд.

Не само предлага дозатор за сапун, който да отговаря на всички видове изисквания за почистване, но L20 Ultra разполага и с разширени мопове (със своята технология MopExtend), които достигат до тялото на robovac, за да се уверят, че всички ъгли и ръбове на пода са напълно почистени. Има причина – или няколко – защо е L20 Ultra какъв самоподдържаща се интелигентна прахосмукачка на годината! Ако искате премия, моля, на DreameBot L20 Ултра трябва да бъде вашият избор, особено като се има предвид огромната отстъпка оферта.

Обичах да чета за всички премиум функции на DreameBot L20 Ultra, нали? Но не можем да отречем ценовата точка, дори и след отстъпката за Black Friday, която беше използвана за блокбастъри, не би била приложима за много домове. Фрейт не. Инженерният екип в Dreame мисли за всички различни изисквания за почистване заедно с бюджетните точки. DreameBot L10s Ultra носи повечето от функциите на L20 Ultra, но с бюджетна цена. На дребно за $899.99, сега можете да получите брилянтния L10s Ultra (ще обясним защо точно е брилянтен) само за $584.99 с код wccfbf5off.

DreameBot L10s Ultra обещава 60 дни почистване със свободни ръце, автоматично измиване и сушене, самоизправяне и самозареждане. Той също така разполага с 5300Pa засмукване, AI навигация за 3D картографиране и дори възможност за автоматично добавяне на решението, ако предпочитате вашите подове да използват малко решение по време на процеса на почистване.

Обещахме си на Ултра L10s това е абсолютно блестяща интелигентна прахосмукачка, която върши работата за повечето домове. Ако не сте след премиум функции, L10s Ultra не е просто достатъчно, а перфектен партньор за почистване за големи семейства, които могат да имат интензивни или хаотични изисквания за почистване. Ето някои от неговите функции, фокусирани върху миенето, които оставят дома ви девствен всеки ден!

  • Двойните въртящи се мопове се въртят при 180RPM под твърдо налягане, за да почистят добре подовете
  • Голям резервоар за вода 2.5L
  • Бърсалките се повдигат автоматично, когато се връщат на базовата станция, за да се гарантира, че подовете ви са чисти
  • Автоматичното почистване на мопа потапя бърсалките във вода и ги завърта с висока скорост срещу канали в подвижната основна плоча, за да отстрани мръсотията
  • Мопс също се изсушава с горещ въздух

*Забележка: ако искате да купите H12 Pro, задръжте до 24 ноември! Екипът ни информира, че цената ще спадне още до $299.99, а след това с wccfbf5off, ще го получите просто за $284.99 – което е абсолютна оферта за блокбъстър на невероятен продукт, който продължава да получава невероятни потребителски отзиви.

Това е първият продукт на 2023 г., който ни развълнува много за старта си! H12 Pro Wet and Dry Vacuum на Dreame проправи пътя със своя безчетков мотор, който може да изтрие пода 520 пъти в минута, което води до скърцащи чисти подове всеки път. Фокусирайки се върху почистването от край до край, H12 Pro е специализиран в работата с труднодостъпни зони с водещ в индустрията 0,2-инчов дизайн за почистване на ръбове.

Но тук е мястото, където H12 Pro се превърна в невероятен продукт! Dreame H12 Pro Wet and Dry Vacuum въведе самоизмиване и сушене на горещ въздух, което е от решаващо значение за избягване на бактериален растеж и миризма. Друга уникална функция, която H12 беше една от първите, които въведоха, е да открият колко голяма е бъркотията, с която се занимава, и да регулират всмукателната мощност съответно. Това не само прави почистването ефективно, но и помага за пестене на енергия, като същевременно намалява нивата на шума.

dreame h12 pro

Насочете се към Amazon, за да получите H12 Pro за $324.99 с код wccfbf5off, надолу от цената на дребно на $499.99, което го прави 35% отстъпка.

С огромна отстъпка от 35% дори и на вече бюджетен модел, Dreame наистина споделя любовта този празничен сезон! DreameBot D10 Plus е идеалният партньор за почистване за семейства, които могат да бъдат ограничени от бюджета, но все пак искат да изпитат почистване без ръце. Подходящ за домове с домашни любимци, които могат да се разхвърлят с косата на домашни любимци на всеки няколко часа, интелигентната прахосмукачка D10 Plus може да бъде планирана да работи толкова, колкото отговаря на вашите изисквания, без никаква човешка обработка.

С мощно 4000Pa засмукване, автоматично откриване на килими, 5200mAh батерия с голям капацитет, 20mm (0.78in) прескачане на препятствия, високоефективна LiDAR навигация и просторна 2.5L торбичка за прах, d10 Plus е тук, за да работи! Вземи това интелигентна цена robovac за $259.99 тази седмица на Черния петък с код wccfbf5off.

Въвеждане на сини светлини за лесно почистване на по-тъмните пространства, dreame R20 разполага със 150 000RPM високоскоростен безчетков мотор и без избледняване 190AW всмукване за цялостно почистване както на твърди подове, така и на килими, заедно с тапицерия и автомобили. Точно като H12 Pro от висок клас, R20 може да открива замърсявания с интелигентното си микрониво за ефективно почистване.

R20 се захранва от сменяема батерия 8×2,900mAh, която осигурява до 90 минути време за работа за чист дом от горе до опашката. Пакетът включва множество аксесоари, включително сгъваема четка за гъвкаво почистване, които правят R20 перфектния вакуум за почистване на всеки ъгъл на дома ви, включително тесни пространства. Използвайте кода wccfbf10off за да намали цената на дребно на $499.99 до $299.99 тази седмица.

black friday 2023 vacuum deals

Какъв Dreame R10 се предлага и с огромна отстъпка от 43% Black Friday с код wccfbf10off, сега на разположение само за $179.99, което го прави идеален подарък, който да дадете на приятелите и семейството си.

Сподели

Времето днес

София
умерен дъжд
14.8 ° C
14.8 °
14.8 °
88 %
1.5kmh
100 %
чт
15 °
пт
12 °
сб
18 °
нд
19 °
пн
17 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук