Как Luxury Discounts помага на българския туризъм по време на криза

Share

Всяко дете мечтае да е част от тайно общество, обгърнато в мистерия и недостъпно за простосмъртните. Разбира се после порастваме и забравяме тази си детска мечта, улисани в забързаното си ежедневие и предизвикателствата, пред които то ни изправя всекидневно.

Когато си легнем уморени вечер обаче, в сънищата ни отново се прокрадва желанието за приключения и ни отвежда до приказни дестинации и така до следващата сутрин, когато звънът на часовника ни връща в действителността.
Има ли начин да сбъднем детската си мечта? Има ли начин да станем членове на таен клуб и да пътуваме до красиви места, подбрани персонално за нас?

Отговорът на този въпрос се крие в Luxury Discounts – модерна онлайн платформа, достъпна само за регистрирани клиенти, която ще ви предложи сбъднати мечти на достъпна цена!

Какво всъщност представлява Luxury Discounts?

Платформата е създадена в началото на годината и функционира на принципа на затворен клуб, чийто членове имат достъп до ексклузивни оферти за пътувания, ваканции и почивки. Изисква се регистрация, а след това вече имате достъп да подбрани ръчно ексклузивни оферти, които след внимателното предварително проучване на пазара, ви гарантират поне 20% отстъпка на цената и някои допълнителни изненади.

Целта на тази платформа е да ви стимулира да почивате в България, като по този начин ще подпомогнете родния туристически бранш в трудните времена на пандемията от коронавирус, която донесе толкова много ограничения и промени изцяло живота ни. И докато ние сме принудени да работим и общуваме предимно онлайн, стотиците хиляди семейства, изкарващи прехраната си в туристическия браш, нямат тази възможност и се нуждаят от оборотни средства, за да не загубят бизнеса си.

Именно тези средства осигурява платформата, чрез продажба на ваучери за почивки и екскурзии, които заплащате сега, а можете да използвате и следващата година, когато се надяваме, че пандемията ще отстъпи и отново ще се върнем към живота си.

Luxury Discounts е подкрепена от много известни български личности и работи с множество избрани хотели, а един от тях може да стане сцена на сбъднатите ви мечти – присъединете се към тайния клуб.

Подобни статии

Не пропускайте