Красиви модни бански за пищни дами

Share

Вие сте уверена и красива жена с апетитни форми и се готвите за плажния сезон на 2021. Но още не сте избрали своя бански, който да подчертае всички достойнства на фигурата ви? Новостите в модните предложения за бански ще ви помогнат да се справите с избора на бански с голям размер. Дизайнерите са помислили за всички жени. Много пищни дами мислят, че болшинството модни предложения касаят само стройните фигури. А моделите за макси дами се ограничават до няколко модела и дизайна, които няма да им помогнат да изглеждат красиво и секси.

Това съвсем не е така. Все повече в последно време дизайнерите обръщат внимание именно на модата за по-пълни жени и в този дух създават все по-големи колекции от бански в големи размери. Тази тенденция засяга и жените с по-голям корем или бюст. Днес се предлагат бански с големи размери, удовлетворяващи потребностите на всички пълни дами, отговарящи на техните конкретни потребности. И все повече банските с размери plus size радват със своето многообразие и възможности за голям избор.

Ще откриете нови възможности да изглеждате женствено и секси, ако направите правилния избор на модни бански за пълни жени. Ще откриете смели бански в две части в голям размер, с актуална разцветка и дизайн. Основно това са модели със затворени бикини или с бикини със завишена талия. Те помагат да се скрие корема и да се коригира фигурата или да се подчертае талията. В този аспект важното е правилно да се комбинират горната и долната части на комплекта. Това означава, че те може да не са еднакви по стил и цвят и могат смело да се съчетаят.

През лятото на 2021 за пълните жени особено актуални ще са танкините, съчетаващи в себе си достойнствата на открити и цели бански. Елегантен топ може да привлече вниманието към гърдите, а модни шорти да намалят визуално бедрата.

Що се касае до принтовете и разцветките, големите размери бански не са ощетени. Доколкото в тренд е ретро стилът, то големите бански на точки ще са хит за сезона. Ако обичате щампите, то нека орнаментите, цветни или геометрични, да са с малък размер. Има даже и бански голям размер в нежно розово и салатено. Не си мислете, че те ще разширяват фигурата. Всичко зависи от избрания модел.
Болшинството пищни дами предпочитат цели бански. Но и там има красиви и привлекателни стилни модели. Ако сте жена без комплекси и ви харесват монокините, то смело изберете голям размер с изрези отстрани. Със сигурност ще изглеждате женствено и секси. Ако пък не сте готови да експериментирате, изберете по-сдържан модел, който ще ви осигури комфорт. Целите бански, напомнящи рокли, са отличен вариант за почивка, разходка и спорт. Класика си остават моделите в черно. За тях битува мнението , че правят фигурата по-стройна. Дали е така, зависи от модела.

Всяка жена е красива по своему. И, ако вие имате не съвсем идеална фигура, това не е повод да се отказвате от модните за лятото бански. Намерете своя модел и с него ще изглеждате стилно и ефектно на морския бряг или край басейна.

Подобни статии

Не пропускайте