Онлайн платформите променят туризма

Share

Интернет и технологиите вече са неизменна част от ежедневието на съвременния човек. Те присъстват във всеки аспект на живота ни – от начина на комуникация, през работа до поръчка на храна за вечеря.

Всичко това нямаше как да не се отрази и на туристическия сектор и на начина, по който хората планират пътуванията си. Естествена реакция на случващото се са все по-големия брой онлайн платформи за туризъм, които налагат нови правила и създават нов начин на търсене на хотели или почивки, дават различно възприятие за пътуването, правят целия процес по – лесен и съобразен с индивидуалните нужди на хората.

Онлайн платформите за туризъм са отправна точка за намиране на информация за дестинации, атракции, карти, маршрути, впечатления, препоръки и мнения на туристи, които вече са посетили тези места.

Благодарение на тях, сега резервацията на пътуване е по – лесна, а наред с това и възможността за намиране на по – изгодни оферти, на специални предложения или резервации в последната минута.

Дори ако клиентът не знае какво точно иска – круиз, приключенско пътуване, обиколки или пълен релакс, задавайки бюджет, дестинации и предпочитания, може да получи предложения за различни оферти и пакети.

Какво печели клиентът? Всичко се случва онлайн. Няма нужда да посещава офис на туристическа агенция, няма да се налага да уведомява агента си, ако реши да промени нещо в последния момент преди резервация и няма нужда да чака определен ден или час, когато туристическият офис е отворен и работи. Всичко се случва от дома, от офиса, без значение на това, дали е делничен или празничен ден, дали часът е 8 сутринта или 3 през нощта.

За щастие в България вече също има платформа, която може да отговори на всички изисквания, дори и на най-претенциозните клиенти. Туристическата агенция от ново поколение Luxury Discounts предлага най-добрите хотели и екскурзии с ексклузивни промоции, а регистрираните потребители ще разполагат с достъп до висок клас хотели на достъпни цени в България, Турция и Гърция.

Luxury Discounts е иновация за туристическия сектор у нас и работи в помощта на хотелиерския бранш. Платформата предлага идеалният баланс в предложения за почивка с изключително изгодните и достъпни цени, както и с лекотата и удобството на интернет технологиите.

Подобни статии

Не пропускайте