14.6 C
София

Търговски електронни везни – какво да знаем за тях и откъде да ги закупим?

Оптимизацията на бизнеса вече е напълно възможна посредством изобретяването на все по-съвременни решения като уреди, консумативи и висок клас професионална техника. Съвременният бизнес може да извлече ползи от внедряването на технологичните предложения, за да разшири пазарното си действие и да подобри производствената си дейност.

Сред технологичните предложения за модернизация на бизнеса са търговските електронни везни. Те представляват категория от точките за продажба, като основното им приложение е в търговската и складовата дейност.

Какво трябва да знаете за търговските електронни везни?

Електронните везни, заедно с кантарите, спадат към бизнес оборудването в направление точки за продажба. Те са професионални уреди, изпълняващи функции като измерване и претегляне на стоки, както и ценообразуване спрямо измерените стойности. Основната им функция е да ускоряват процесите по обслужване или складиране на продуктови наличности. Тяхната употреба води до минимизиране на грешките при изчисляване и измерване.

Основно електроните везни се поделят на различни разновидности спрямо своите функции и характеристики. Главната разлика между различните видове е допустимото тегло, което уредът може да измери. Според това ограничение търговските везни могат да се подбират и адаптират спрямо спецификата на бизнеса.

Видове търговски електронни везни

Платформена везна

Този вид търговска електронна везна се отличава със своите по-малки размери. Тя е компактно и по-лесно преносима. Везната се проектира модулно, като може да се използва в различни сфери от търговия до промишлени предприятия и складови дейности. Платформената везна служи за измерване на стойности от 3 до 6 килограма. Тя може да се монтира на различни повърхности като стена, под или в превозни средства.

Везна за броене

Търговската везна за броене е вид електронна везна, която работи на принципа интуитивен режим. Тя притежава иновативни функции, опростен дизайн и бърза скорост. Тази везна може да се използва за изчисляване цената на продукта, пресмятане на баланс, продажба на сто грама количество, задаване на ръчна или полуавтоматична държава. Максималният допустим капацитет на измерване е тегло от 15 килограма. Заради по-ниския допустим праг на притегляне, тя е подходяща за търговията на дребно и малкия бизнес.

Търговска електронна везна

Ако сте в ролята на малък или среден бизнес, то търговската електронна везна е най-подходящото решение за вас. Тя представлява тип везна с два дисплея за изобразяване на 3 вида информация. Електронната везна улеснява работния процес, като има опцията за автоматично зануляване на стойностите. Тя задава бързи скорости при измерване, като допустимото тегло е между 15-30 килограма.

Платформи за претегляне

Тези електронни търговски везни са предназначени за по-големи товари с обем до 300 килограма. Те намират широко приложение в търговията, производствените предприятия, складовата дейност. Платформените електронни везни работят с висока прецизност. Те се отличават още с висок клас на защита на товарите, модулно устройство и компактен дизайн.

Откъде да закупим търговски електронни везни?

Снабдяването с професионално оборудване и консумативи за бизнеса следва да се извърши от сертифицирани дистрибутори или онлайн магазини за бизнес оборудване. ITGStore.bg е онлайн магазин, специализиран в предлагането на висок клас уреди, консумативи и аксесоари за оптимизиране на работната среда.

В продуктовия асортимент на ITGStore.bg се предлага разнообразие от уреди, техника и консумативи, които служат за извършване на ежедневни работни задачи и специализирани дейности.

ITGStore.bg предлага и електронни везни за търговска дейност. Везните в портфолиото на магазина се отличават с високо качество, надеждност и професионални параметри, осигуряващи точност при измерването.

Освен висококачествени търговски електронни везни, ITGStore.bg предлага още професионални баркод четци, мобилни терминали, компютърно и мрежово оборудване, промишлени уреди, софтуерни и хардуерни решения. С богатството от уреди и консумативи онлайн магазинът предоставя гъвкавост и функционалност на всеки бизнес.

Да обобщим:

Технологичната среда предлага все по-иновативни възможности за развитие на съвременния бизнес. По-значимите от тях са внедряване на бизнес оборудване и консумативи, които служат за подобряване на производствения процес, ускоряване на работните дейности и повишаване качеството на операционализацията.

Този вид търговски кантари и електронни везни са измервателни устройства, предназначени да преброяват, ценообразуват или претеглят товари с различна стойност. Везните спадат към категория точки за продажба, тъй като работят предимно с изчисляване и пресмятане на продукти.

Търговските електронни везни са професионално бизнес оборудване с функции за претегляне, като разполагат с дисплеи, отличителни характеристики и различни ограничения при измерване. Така се различават няколко основни вида търговски везни – платформени везни, везна за преброяване, търговска електронна везна и платформи за претегляне.

Сподели

Времето днес

София
облачно
14.6 ° C
15.2 °
13.8 °
85 %
5.7kmh
100 %
чт
14 °
пт
10 °
сб
18 °
нд
19 °
пн
18 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук