12.8 C
София

5 причини, поради които не успявате да завършите регистрация в Уинбет

Winbet е един от българските букмейкъри, който се отличава на пазара с високо ниво на услугата си и възможностите, които предлага на потребителите си. Компанията изпъква с покритието на голям набор от спортове и състезания. Както и с различни бонуси, които са организирани със собствен почерк.

Популярността на марката расте постоянно и много хора избират да дадат шанс на платформата. Сега ще разгледаме процеса по регистрация в Уинбет и по-точно грешките, които могат да се допуснат. Ще дадем пояснения и препоръки как да се избегнат, за да е възможно най-гладък процеса.

Първо ще посочим причините, които се намират във формата за отваряне на акаунт

В първата стъпка няма какво да се обърка, тъй като просто трябва да въведем двете си имена, кога сме родени и какъв пол сме. Приемат се записи както на кирилица, така и на латиница. При стъпка номер две има някои особености и първото място, където можем да сбъркаме. Става въпрос за полето за ЕГН. Освен, че се следи за коректната дължина и използването само на цифри, платформата може да засече, ако номерът е невалиден и нелегитимен. Прави се и проверка спрямо датата на раждане. Двете не могат да се различават. Едно ЕГН и един имейл адрес могат да се ползват само в една регистрация.

Втората причина нещата да не се получават е заради паролата

Уинбет има сериозни изисквания спрямо паролата, тъй като тя е важна за защитата на нашата сметка. Без да ги спазим изцяло, не можем да продължим напред. Те са както следва:

· Дължина от минимум 8 символа и не повече от 20 символа;
· В нея трябва да има най-малко една цифра;
· Също така поне една малка и поне една голяма буква;
· Можем да използваме само латински букви;
· Допустимо е да използваме специални символи, което изключително много увеличава силата на паролата.

Важно е да се отбележи, че при трудности, в който и да е момент, директно от формата имаме достъп до отдела за обслужване на клиенти. Може да се свържем с него по чат или по e-mail.

Третата причина за проблем с отварянето на сметка е потвърждението на акаунта
След регистрацията много хора пропускат екрана, в който се посочва изпращането на e-mail адрес за потвърждение. Дори да сме попълнили всичко правилно и да сме подали заявка, ако не отворим съобщението и не натиснем на линка, платформата няма да ни допусне до сметката ни.

Четвъртата причина да не можем да довършим процеса е липсата на верификация
Регистрирали сме се, потвърдили сме акаунта си и сме се вписали. Има още една стъпка, която трябва да изминем. По-добре е да се случи веднага, вместо да чакаме възникването на проблем. А именно невъзможност да изтеглим парите си. Това не е бъг в платформата, а е свързано със законовите изисквания за потвърждаване на самоличността на всеки един клиент. Едва когато това се случи, клиентът може да тегли средства от сметката си.

Случва се чрез изпращане на копие на личната карта. Трябва да се вижда пластиката от двете страни и копието да е цветно. Това доказва кои сме ние, на колко години сме и, че имаме право да участваме.

Вероятно изникват доста въпроси по отношение на събирането на цялата тази информация и основанието за него. Повече информация може да бъде открита в „Закон за хазарта“. Там е посочено както основанието за събирането на данни, както и какви са изискванията за тяхното съхранение и предоставяне.

Петата причина да имаме проблем с акаунта си е грешка при самия процес на верификация

В повечето случаи невъзможността да потвърдим профила си се състои в невярно попълнени данни от наша страна. Макар и по време на попълване на формата за отваряне на акаунт да има проверки, разминавания могат да се получат. Много е важно да сме попълнили валидни и собствени данни.

Когато изпратим личната си карта, ако на нея има разминаване между имената и ЕГН-то спрямо тези, които сме въвели първоначално, букмейкърът не може да потвърди нашия профил. Така на практика става невъзможно да изтеглим каквито и да е средства от сметката.

Най-лесно и с най-малък риск от техническа грешка е да изпратим ксерокопие на личната си карта. Възможно е да извършим процеса и правейки снимка от двете страни, но трябва да се уверим, че цялата пластика се вижда ясно.

Трябва да имаме предвид и, че Уинбет си запазва правото да изиска различни други документи от нас, във връзка с този процес. Това могат да бъдат копие на банковата карта, която използваме, сметка за комунални услуги или шофьорска книжка.

Времето днес

София
предимно ясно
12.8 ° C
14.5 °
12.8 °
82 %
2.6kmh
16 %
сб
25 °
нд
29 °
пн
29 °
вт
29 °
ср
23 °

Автор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук