SEO или Социални мрежи

Share

Кое е по-добре за растежа на един сайт – оптимизацията на резултатите в търсачката или видимост в социалните мрежи? Ако погледнете, който и да е голям бизнес в света, забелязвате, че те притежават и двете – но има много фирми в България, които нямат финансите за двете едновременно, и им се налага да изберат някои.

Каква е разликата между двете и кое е по-добро за нас?

Всички, поне до някакъв капацитет са запознати и с двата подхода, всеки има и използва поне 1 социална време и всеки е търсел нещо в Google. Въпросът е – кое е по-рентабилно за бизнес с малък бюджет и дали има вариант за комбиниране на услугите в 1 пакет?

SEO оптимизацията

SEO оптимизация е сложен, мултивекторен процес които цели да увеличи видимостта на вашият сайт при търсене на услугата или продуктите, които предлагате. Иначе казано при „частни линейки под наем” да излезете вие най-отгоре а не някой друг, тъй като хората търсят най-леснодостъпното решение.
Също така има един манталитет „щом е на първо място, значи е най-добро”, които Google подхранва и често наистина е така. SEO използва множество тактики и подходи, за да увеличи класирането ви в търсачката, като крайните резултати с IdeaMax.eu са гарантирани – особено ако се целите високо.

Като подход SEO се старае да оптимизира множество процеси при работата със сайта, позволява по-лесно адаптиране към новите промени от Google, прави текстовете на сайта по-приятни за четене и много, много повече. За да си дадете сметка точно колко сложен процес е това ще ви споделим, че в една кампания могат да се използват повече от 200 фактора и способа за увеличаване резултатите.

Но това, както можете да си представите, е ръчен процес, които отнема време и усилия и се изискват знания, за това как най-добре да се навигират – това е причината да има толкова малко качествени SEO агенции. Самият процес отнема време, изисква последователни изследвания и познания, които се трупат само с десетилетие от опит.

Социалните мрежи

С тях всички сме запознати, социалните мрежи предоставят достъп до доста голям обзор от хора и клиенти. Това е място където можете да представите вашите продукти и друг вид услуги, без да се налага да предоставяте сайт.

Разбира се, много повече хора биха ви се доверили ако имате сайт, особено ако става дума за продаването на продукти или какъвто и да е вид артикули. За това социалните мрежи са много добър подход за собствениците на онлайн магазините, тъй като е значително по-лесно за един човек да прецени дали нещо му харесва или не.

Блоговете към такъв вид сайтове също подпомагат растежа, тъй като предоставят платформа върху, която може да се правят текстове достойни за споделяне в социалните мрежи.

В крана сметка, факт е, че комбинация от двете би позволил безпрецедентен растеж за вашият бизнес, като много компании като IdeaMax.eu, имат пакети комбинация, в които подпомагат растежа и на двете места. Не губете време, гарантирайте растежа на вашият бизнес и се възползвайте от най-добрите в SEO оптимизацията.

Подобни статии

Не пропускайте